dimarts, 1 d’abril del 2008

AÇÒ ÉS MÉS LLARG QUE UN DIA SENSE PA !!!!!

Les obres de l’hospital comarcal a La Safor estan sent com solem dir els valencians “més llargues que un dia sense pa!!”. Si fem memòria, i d’eixa molts en tenim prou, ara fa al voltant de cinc anys que venim escoltant parlar d’elles, però més prop encara, ara fa un any que l’alcalde de la nostra ciutat, acompanyat pel Sr. Fernando Mut i pel President de la Generalitat, el Sr. Francesc Camps, es feien “la foto” de col·locació de la primera pedra.

Quina vergonya!!!! Hui, al mes d’abril de 2008 i molt de temps després d’eixe suposat inici de les obres de construcció del nou hospital comarcal, encara estem així. Sense ni tan sols tindre clar, veritablement, quan podrem gaudir d’ell.

I el més greu de tot, i d’això no se’n recorden ni el Sr. Orengo, ni el Sr. Mut, i molt menys el Sr. Camps, quan no fan més que allargar el tema i no donar explicacions, és que estan jugant amb la gent del carrer, amb tots nosaltres, els qui patim dia a dia les llargues cues d’espera, els qui sofrim les aglomeracions a les consultes, etc... De l’únic que se’n recorden és de fer-se “fotos” en períodes electorals prometent i prometent coses, per després no complir-les. Així si que és fàcil fer política.

Però, espereu!!, ara sembla que hi ha un altre anunci!!, l’alcalde de la nostra ciutat, el Sr. Orengo, davant les pressions dels sindicats, d’alguns veïns i d’alguns grups polítics com el BLOC, ha decidit pressionar la Generalitat, encara que amb la boca menudeta i sense massa força per si de cas, perquè les obres siguen efectives el més aviat possible.

Toca, a vore si tenim sort, i en uns mesets, abans no se jo...??, veiem algun moviment pel polígon Sancho Llop.

De veritat espere, com a ciutadana, usuària i professional de la sanitat, que prompte la Safor compte amb un hospital comarcal en condicions, perquè fa moltíssima falta, encara que, ja d’avantmà, em lamente perquè no serà un hospital de referència com totes i tots haguéssim desitjat. Si no, com també solem dir nosaltres, “temps al temps”.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Lladre i caradura, això és Orengo. Un tio que ha enganyat els propietaris de Sancho Llop.

Quant li han pagat els de Coprusa? Va valent, a vore si ho dius.

Anònim ha dit...

No le han pagado ni un duro. José M. Orengo es un poolítico honrado que seguro que quiere tener ya el hospital. Y hace políticas de izquierdas para Gandia.

Anònim ha dit...

Ja ja ja ja ja ja ja. De izquierdas. pero si es mas facha que mi abuelo que era franquista. Ahora con Mut si que gobierna a gustito. Con empresas publiprivadas, teleorengo, asesores a lo bestia, y sin dar participación a la oposición.

Anònim ha dit...

Clar que no li ha pagat res. Coprusa soles li ha regalat un apartament, o dos, o tres. Lo mateix que feia amb Pepa Frau, que no sabem ja ni quants apartaments té regalats a canvi de favors polítics.

Anònim ha dit...

Al remat culparan l'opossició per demanar massa, per tindre massa pressa, per no saber esperar aquest hospital que naix xicotet però molt coqueto. Sembla que els molesta qualsevol tipus d'opossició que no facen ells.. per que si la feren ells sí seria una opossició lleial.... ¿com la que fan a les corts valencianes?

Anònim ha dit...

¿I Coprusa que li va regalar a la gent del Bloc quan governaven ells? La merda del sector universitat, que pareix un avisper!!!
Ah no, que la gent del Bloc es honrà, els unics corruptes son els socialistos!!!
Son tan honrats que els gandians hem preferit al corrupte i faxta de Orengo.
Seguiu en aquestes tonteries i arribare lluny, el poble ja os ho va dir en les locals, ara el les nacionals. No s'entereu o que??

Didac

Josep ha dit...

Ui, no sabia jo que hi havia tants apartaments regalats... Jo vull un a Torrevieja, Alicante, jeje

Salutacions als ex concursants de l'1,2,3, Torrevieja deu estar-ne plena...

Bo, jo pel que fa a este tema de l'hospital, sols espere que quan es reprenguen les obres ho anuncien discretament, i sense cap foto ni acte públic.

Ah, i que la Generalitat demane disculpes pe retard.

Anònim ha dit...

Sóc propietari de terra on va l'hospital i puc confirmar que el Sr Orengo ens va enganyar ja que no ha complit allò que ens va prometre per a que cedírem els terrenys voluntariament i no anar a l'expropiació forçosa.
"Prometer hasta meter y despues de metido nada de lo prometido".
Vergonyós però tenim el que ens mereixem per tontos (deixar-nos embaucar amb tanta facilitat)

Swan ha dit...

Pues yo no voy a comentar nada del artículo y de las tollinas que por no sé qué apartamentos en Torrevieja se están dando por ahí arriba, sólo quería decirte que yo ahora tengo un Blog, y la palabra clave para reconocimientos es "Quentin Tarantino".

Swan ha dit...

Pues yo no voy a comentar nada del artículo ni de las tollinas que se están dando los de arriba por no sé qué apartamento en Torrevieja. Sólo quería decir que yo tambien tengo un Blog, y la palabra clave es "Quentin Tarantino"

Anònim ha dit...

Hola, yo tambien tengo un Blog, aunque no escriba como Quentin Tarantino

Swan ha dit...

a que te he enviado 3? y con éste 4, macabo de dar cuenta ahora. Visita "Solo quiero un mauser y una posición alta" nuevo Blog que te dejará el culo torcido de la impresión

Anònim ha dit...

Què tal si encetem alguns VOLVALS al poble?