dilluns, 10 de març del 2008

Després de la tempesta...

Hem assistit a la campanya electoral del bipartidisme. Els dos grans partits han aprofitat els seus mitjans de comunicació, privats i també públics, per presentar-nos uns comicis entre Zapatero i Rajoy. Han aconseguit una americanització total de la política, de manera que la societat sols pot triar entre el color negre o el blanc. No hi ha colors intermitjos, sols dos pols que en realitat tenen poc d'oposats i molt de proper.

Els partits xicotets, aquells que diuen minoritaris, hem patit uns dels pitjors resultats de la nostra història. La divissió i el ball de sigles, els missatges similars i sobretot, la falta de possibilitats de fer arribar les nostres propostes a través del grans mitjans de comunicació ens han aboacat a uns resultats ben decebedors.

No és l'hora de lamentar-se, és l'hora de la reflexió. Cal aprendre de les errades per no cometre-les altra vegada i d'intentar reconduir dinàmiques abocades al fracàs. A Gandia el BLOC ha experimentat un del pitjors resultats electorals. Realment ningú sap perque, sols que la gent s'ha manifestat de forma democràtica i ho ha fet confiant en altres opcions, sobretot, en el PP. Així, en els propers dies sentirem tota mena de pronòstics. Jo preferisc no fer hipòtesis i aprendre dels colps, per molt durs que siguen.

Ara, cal descansar, la campanya ha sigut intensa. Queda temps per davant per curar ferides i sobretot no queda ni un minut per al desànim. La gent que formem el BLOC estem acostumats a rebre algun susto cada "x" temps, i tanmateix, ací estem. Estem per garantir polítiques de progrés, fetes per i amb els ciutadans. Gandia s'ho mereix.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aixina m¡agrada, amb dos collons i endavant

Anònim ha dit...

la veritat es que no es just, vaig estar mirant les dades... i parlen soles.

weno, jo sols vos desitge molta sort! i endavant!

Anònim ha dit...

A valència han perdut els que ens sentim més valencians que no espanyols i han guanyat els que es senten més espanyols que no valencians i es senten més a gust sent valencians de cor però espanyols de facte. Para ofrendar nuevas glorias a espanya..... Però on estem els que van naixer valencians i ens hem criat valencians?... de fora han vingut i dia a dia ens estan tirant de casa... però tranquils. Nosaltres ahí.

Anònim ha dit...

A valencia heu perdut pq no potser que hi hajen 4 o 5 partits amb quasi els mateixos interessos: Republica Valenciana, els de Peris, ERPV, EU, Iniciativa, el bloc, etc...
feu pinya i deixevos de reosties!!!
Heu sigut vosaltres a soletes qui heu deixat als valencians sense veu a madrit
Didac