dimarts, 4 de març del 2008

Posem una veu valenciana a Madrid


Publicat a SaforGuia:

El proper diumenge 9 de març els valencians i les valencianes tenim una cita a les urnes. Una cita importantíssima en la qual ens juguem molt del nostre futur. Les eleccions generals, llunyanes per a molts, són uns comicis dels quals va a dependre bona part de l’esdevindre de la nostra terra. Els grans mitjans de comunicació controlats pels dos grans partits s’han posat en marxa per a fer-nos creure que estes seran les eleccions entre Zapatero i Rajoy. Però per al poble valencià eixa no és la qüestió, allò realment important per a nosaltres és si hi haurà presència valenciana a Madrid o no. I el fet que hi haja diputats del PP o del PSOE no és per a res garantia que la nostra terra estiga representada amb una veu forta i valenta, sense complexos i sense tutelatges. El nostre lema de campanya ho diu ben clar: Units som més. Perque la nostra voluntat és la de sumar. Aprofondir en la convergència de les forces de l’esquerra valenciana en un projecte comú.

Des de la coalició Bloc-Iniciativa-Verds apostem per una alternativa pensada en clau exclussivament valenciana. Un projecte de futur que suma valencianisme, esquerra i ecologisme per tal de crear un gran partit format per aquella gent que tenim un Compromís amb el nostre país. Eixa veu pròpia és la que durant quatre anys la diputada Isaura Navarro ha representat a Madrid. Una dona jove que ha demostrat sobradament la seua vàlua i que aspira a consolidar el seu lideratge com a portaveu dels valencians al Congrés dels Diputats. Isaura Navarro coneix de ben a prop la realitat i els problemes que patim a la Safor i que depenen de la lluita que els nostres representants juguen a Madrid. Ella ha reclamat durant esta legislatura passada la construcció del tren Gandia-Oliva-Dénia, de l’alliberament de l’AP7 o la circumval·lació de la N332. Amb valentia, sense timidesa i amb veu clara i forta s’ha oposat a una reforma estatutària que ens condemna, una vegada més, a ser una comunitat autònoma provinciana, sense aspiracions i de segona fila.

Isaura Navarro serà, després del 9 de març, la representant de la ciutadania valenciana a Madrid. Una presència que servirà per condicionar un futur govern de progrés i que garantirà polítiques pensades i dirigides en clau valenciana.

2 comentaris:

Anna ha dit...

El congrés necessita una veu valenciana.
Nosaltres necessitem una veu nostra a Madrid. Eixa veu es diu Isaura.
Una veu valenciana, femenina, antihomòfoba, antiracista, ecologista i d'esquerres.
Units som més! ISAURA A MADRID!

Anònim ha dit...

Pepa tots eixos votants nostres, fins i tot de militants que declaren haber "regalat a cambi de res" el vot al PSOE han de reflexionar com donen un vot a un partit perdedor que no alça el cap ni amb vots prestats pels altres. El seus propis vots se'n van sense cap vergonya al sac del vot del PP ia van reclamant el vot útil de l'esquerra!! primer hauran d'arreglar casa i no demanar-nos solidaritat contra PP als altres. "Todos contra el PP" Pot ser que els nostres ho tinguen clar per sempre.. El nostre vot ens costa de guanyar i no es presta.
D'altra banda caldrà repensar-se més coalicions. Nosaltres, que tenim molts regidors tenim força pròpia... sembla que caldrà esperar de nou però amb la certesa de tenir el que tenim.... Haurem de ser de nou únicament nacionalistes... i el que vullga alguna cosa que s'afegeixa al nostre projecte per que a la vista està que l'esquerra a PV baixa i que massa espai no queda així que caldrà tornar a la tercera via sense deixar de costat les nostres reivindicacions econòmiques socials, d'esquerres i ecologistes però sempre Nacionalistes per davant. La nostra bandera dos terceres parts taronja i les altres roig i verd.