divendres, 26 d’octubre del 2007

"Per a visualitzar l'oposició"

Esta setmana ha tingut lloc un episodi algo esperpèntic protagonitzat pel "seient al plenari". Orengo i Mut s'han posat d'acord per tal d'enviar els regidors del BLOC-VERDS a l'altre costat de la sala de plens. Així, a colp de decret d'alcaldia, el govern PSOE-PdG queda a un costat i envia Josep Miquel Moya i Facund Puig enfront. Sincerament considere que és una qüestió sense trascendència; si ens volen enfront, ens tindran allà, però durant molt de temps. La veritat és que la cosa és tan absurda que no feia falta ni fer-la. No calia perque això l'única cosa que va a fer és contribuir al distanciament i a l'enfrontament polític. I no parle del distanciament entre Mut i el BLOC, que és evident i conegut i mai salvable. Parle de l'escletxa que està creant-se entre el Psoe i el BLOC. Ells han apostat clarament per un govern amb la dreta, per unes polítiques que dia a dia es fan més paleses. Però en política passa de tot, i ens trobarem pel camí en el temps. El decret d'Orengo era innecessari, però ha caigut en el parany que Mut li ha tendit i ara juga a l'absolutisme. Per això crec que estem davant d'una notícia totalment prescindible. Bé, serà el temps i no Orengo, qui posarà a cadascun al seu seient.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. No era necessari. És una mesura per crispar i enfrontar i crear sobretot mal rotllo i malestar entre els grups.

Anònim ha dit...

I encara vos sorprén, pareixeu bobos. EL govern fatxeta orengo-mut si manca d'alguna cosa es de bones maneres i saber fer.

A mut li encantava la confrontació i l'insult quan era cap de l'oposició i ara encara més que toca poder. I orengo, que va de bon xic, està demostrant que un alcalde absolutista i prepotent.

Anònim ha dit...

Arrieros somos y en el camino nos encontraremos.

Carmelo Escolano ha dit...

Tienes toda la razón en calificar de esperpéntico el episodio del otro día en el plenario. ALgo tan banal como el colocarse a derecha o izquierda (que según el lado del salón de pleno varía) que se convierta en motivo de bronca y discusión... Toda Gandia y el resto de La Safor aún se están riendo del espectáculo que dieron los políticos, tanto los de tu grupo como el resto. Queremos gente preocupada por Gandia, no pos su asiento

Cuinetes ha dit...

ei, Lorena! saluts!

jo crec que tenim quatre anys per davant prou fotuts.

el govern del 3 en 1 ens dona problemes i damunt vol que ens callem com si res.

el tema de les empreses publiques ja es el acabose...

col·locar a tots els ex regidors trànsfugues amb un salari public... te molta tela!

vorer al "monje negro" (qui es va carregar a una dona treballadora nata pel grau)manant en l'empresa d'urbanisme es terrible per a la ciutat de Gandia.

podria dir moltes mes cosses... però hi ha cosses que sols es poden dir parlant amb un jutge.

en fi, Lorena, ara esteu mes prop d'aquells que tenen ganes de treballar per la ciutat, aquells que ja estan fent-ho, encara que des de l'oposició.

Anònim ha dit...

Què risa. No ereu vosaltres els que, per darrere, es donaveu la llengua amb Mut i Pérez Gea? Qui feia les fotos en Marxuquera i li les passava al PP?

Cuinetes ha dit...

oye.... a ver si actualizamos eh!!!

que a algunos nos interesa tu opinion!