diumenge, 9 de setembre del 2007

Concurs de fotografia de l'Associació de Veïns de la Platja

Esta nit he pogut assistir al lliurament de premis del concurs de fotografia que des de fa set anys celbra l'Associació de Veïns de la Platja de Gandia. Una iniciativa molt interessant que ja està més que consolidada com un dels certàmens més importants del país. A mi, personalment, m'encanta la fotografia, sobretot poder gaudir de la contemplació d'eixes fotos tan originals, eixes imtages de contrastos i colors, que solem contemplar en concursos com este.

La meua enhorabona a l'associació. L'exposició és magnífica. Estos events són els que realment demostren que tenim una societat civil viva i en moviment. I com no, són un aparador excel·lent per a la nostra platja. Activitats com estes contribuixen a promocionar el nostre turisme. Eixe turisme de qualitat que tant busquem i no trobem està al nostre abast amb iniciatives com este concurs. Alguns polítics i gestors locals sols pensen en els grans "faustos", grans esdeveniments. Segurament la clau està en les coses xicotetes, en els detalls.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La iniciativa es molt bona, com dius. però les fotos guanyadores no m'han agradat. Victor Cucart, gran fotògraf oficial del Psoe orenguista estava en el jurat i segur que ha aplicat el seu glamour.
A l'exposició hi havia de millors.