dissabte, 15 de setembre del 2007

Una oportunitat perduda

Ahir, al plenari municipal, el govern d'Orengo i Mut va perdre una oportunitat d'or per demostrar que aposta per les polítiques socials. Davant un inici de curs catastròfic, amb xiquets en barracons, falta de professionals i de recursos, tancament de l'escoleta de Benipeixcar i una regidora d'Educacíó que no coneix ni els projectes que porta el seu departament; esta era l'oportunitat per demostrar que les coses es poden fer molt millor.

La gratuïtat dels llibres de text i de les escoletes infantils són dos reivindicacions que des del BLOC i també des del PSOE, venen reiterant-se. No obstant això, els socialistes, amb la connivència dels conservadors, han preferit augmentar-se la partida de publicitat en més de 360.000 euros. Els diners que l'estat li retorna a Gandia del fons de compensació serviran per pagar les campanyes propagandístiques a les quals ens té acostumat el gabinet d'alcaldia. Segurament aniran a parar a les mans de certs grups mediàtics als quals se'ls deuen grans favors. Però, on de ben segur no arribaran, és a les famílies amb fills en edat escolar. A eixos pares i mares que han hagut de fer el gran esforç de gastar-se més de 500 euros en els llibres d'escola.

Després, a prop de les eleccions, les mentides i les falses promeses tornaran a aparèixer. Promeses electorals que quan tenen oportunitat no volen materialitzar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lorena, dis-ho clar. Hipòcrites, eixa és la paraula.

Anònim ha dit...

La regidora d'educació esta ficant la pota dia rere dia. Pero sembla que el seu grup no se li queda curt. Tants que en són i no hi ha cap de bo. a vore si pensem un poquet a l'hora de fer les llistes i posem gent que s'entere de les coses, entre trepes, figurons i panolis anem més que servits.