diumenge, 22 de juliol del 2007

L’hora de les sorpreses

Publicat a Gente de la Safor
Molts han estat els articles publicats a la premsa de suposats analistes polítics de diferents colors que han tractat de desprestigiar i embrutar la imatge del BLOC i dels seus candidats, dient mentides i mitges veritats amb l’única intenció de transmetre una imatge falsa sobre aquest partit valencianista, ecologista i d’esquerres, la seua gent i aquells ciutadans a qui representem. Ara, després d’un temps de decisions internes i assemblees, la qual cosa ja diu prou a favor de com funciona el BLOC, és hora de respondre a estes falsedats difoses amb el clar interès de crear confusió.
El primer que cal dir és que el BLOC és autònom, amb plena capacitat de decisió com a tercera força política a la comarca i al País, que no és la crossa de ningú i té uns objectius molts clars alhora de defensar el territori, la llengua i cultura valenciana i la participació democràtica de la gent i això s’ha vist allà on hem governat. A la Safor els projectes urbanístics han marcat la legislatura, on el PSOE i el PP, han pactat i han promogut els projectes de camp de golf i macrourbanitzacions megalòmanes sense cap escrúpol, com a Simat, La Font, Daimús, Palma de Gandia, Alfauir, Tavernes, Vilallonga etc..
Que esperen del BLOC tots eixos Alcaldes que s’han dedicat a destrossar el territori i a posar els pobles als peus de depredadors que s’han comportat com a sàtrapes, marcat una trajectòria únicament guiada pels interessos d’alguns particulars? Que fem vore, que ací no ha passat res!!. I tot açò no és més, que com el BLOC ja va denunciar en el seu dia, només és fruit de l’anarquia ideològica que ha hagut a nivell comarcal en el partit socialista; falta d’objectius, de directrius i canxa a alcaldes que divideixen pobles, coaccionen la gent que no està amb ells i desprestigien i humilien els representants polítics d’altres formacions, arribant a perseguir personal, política i inclús judicialment alguns membres del BLOC i els seus familiars al llarg de 4 anys.
En definitiva, aquests alcaldes cacics, aprofitats i que juguen brut, i que ara; fora de les institucions democràtiques, es queixen de que el BLOC els ha fet fora de l’Alcaldia i intenten tapar-se en unes suposades sigles progressistes. Que no creguen que el BLOC els va a ajudar a continuar fent el que vulguen. Els compromisos, els pactes, els projectes compartits, les complicitats i la forma d’entendre la política i el poble es fan al llarg de 4 anys i no en les últimes setmanes abans d’unes eleccions. El BLOC té un projecte per a la Safor i per al País Valencià que no és el del PSOE i ni el del PP, és un projecte basat en la defensa del territori, el valencianisme i l’esquerra, un projecte que defensarem li pese a qui li pese, amb el programa electoral a la ma, sense ser la crossa de ningú.
No ho oblideu, el Bloc és la tercera força política no sols a la ciutat de Gandia, sinó a la Safor i arreu del País Valencià, i continuarem estant presents per fer arribar la veu de milers de valencians que creuen en l’honestedat, la coherència, l’eficàcia i el treball ben fet.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a mi no ha hagut cap sorpresa. Estava cantat que si el bloc podia anava a carregar-se a Sapena. Ben fet. El tio és un cara dura, coprusa el té a sueldo i va de promotor. Presionant a la gent.
Quin pes mos hem llevat de damunt.

Anònim ha dit...

quien dice mentiras y medias verdades eres tu, te has olvidados varios pueblos, Guardamar, Bellreguard, Potries. En esos pueblo no se ha destroza territorio ni se ha especulado, lo que pasa que hay estais vosotros, y todo esta bien pero en otros pueblos no.
Y sobre Sapena cada qual es libre de trabajar donde quiera.
Y si hay algo ilegal ya lo sabes a los juzgados (Recuerdo a Sr. Moscardo, ¿y la querella a Sapena?)
EL TIEMPO Y LA GENTE PONE A CADA UNO EN SU SITIO, Y NO LAS CIRCUSTANCIAS

Anònim ha dit...

Sí, cada uno está ahora en su sitio. Sapena en la calle y perdiendo las elecciones.
Y cada uno que trabaje donde quiera pero que no vaya luego amparado en partidos de izquierda dándoselas de progres.

Anònim ha dit...

En Bellreguard i en Potries. Allà no s'han proposat PGOU de tot el terme. I en Guardamar el PGOU estava ja fet i s'ha protegit una gran part del terme.
Els pobles han de crèixer però no per a que es forre l'alcalde.
És normal construir noves edifcacions i obrir terreny però no per a fer camps de golf i per a destrosar-ho tot. Això volia el gran Sapena.

Anònim ha dit...

A los tribunales llevó Sapena al Bloc por criticarle en su web y perdió. Quedó totalmente en ridículo.
¿Ese Moscardó no fue alcalde socialista en Xeresa? Parece que en Palma no comulga con sus excompañeros, no me extraña.

Anònim ha dit...

raul, el tiempo y la gente pone a cada uno en su sitio y no las circustancias, y antes de decir las cosas si no las sabes las consultas primero, Sapena no perdio la elecciones, fue el que mas votos obtuvo, lo que pasa y te lo repito poque parece que no lo quieres entender han sido las circustancias (Pacto extraño entre Bloc-PP, ya que el BLOC se paso la campaña electoral diciendo adeu PP y a la primera de cambio pacta para obtener la alcaldia), lo que ha hecho que no siguiera siendo el alcalde, pero la elecciones no las perdio y no esta en la calle porque es concejal teniendo mayor numero de votos que cada uno de los otros partidos.Circustancias que pasaran factura al PP y al Bloc de Palma porque la gente de Palma no es tonta y se le puede engañar una vez pero dos no y sino al tiempo. Sobre el Sr. Moscardo que explique el cambio de chaqueta, de ofrecese al PSOE de Palma (no aceptandolo porque sus excompañeros como dices, lo conocen muy bien)Ya lo conocereis y sino ir preguntando en Xeresa o en algunas otras entidades.

Anònim ha dit...

ramon, si el alcalde se forra a los tribunales y sino a callar.
Y el PGOU,fue aprobado por la mayoria del pleno de Palma (8 concejales de 9), por lo que la Alcaldesa de Palma ha hecho pacto con un partido que aprovo lo que dices que es destrozar el territorio, lo que pasa que por la alcaldia vale todo, porque lo mismo de culpables son unos como otros, pero no la cuestion es Sapena. ¿Porque? Sera porque le saca los colores a el Sr. Puig, Sr. Selfa, Sra. Izquierdo , etc. y eso les pica.

Anònim ha dit...

Els electors de Palma ho tenien ben clar. El Bloc no ha enganyat ningú allà. O algú pensava que anaven a pactar amb el Psoe? Tots els votants del bloc tenien clar que amb Sapena ni aigua.
Si tant ha guanyat Sapena com és que ha perdut la majoria absoluta. Això per a mi no és guanyar sinó perdre. Per a guanyar has de pujar en vots i ell ha perdut a cabasos.

Anònim ha dit...

Conozco gente votante socialista de Palma de Gandía que ha votado al bloc para echar a la calle a Sapena.

Anònim ha dit...

Molt interessant el teu bloc per a seguir la política local amb visió de país,

salut i endavant,

JCOB

Cuinetes ha dit...

xiu xiu xiu xiu, se t'oblida un poble, en el que governàveu amb el pp, Bellreguard! i per cert, en 4 anys amb alcalde del bloc, s'ha esgotat el sol urbanitzable a la platja de Bellreguard, encara així, comparteixo quasi tot el que dius.

un altre exemple es la ciutat de Gandia, el "Partido Socialista Obrero Español" amb el consentiment del BLOC, ha fet creixer de manera desconsiderada la ciutat per totes les bandes, beniopa-paseig, platja, les foies, rafalcaid, raval, ciutat del transport, tururuuuu! jejeje després direu que el pp es qui provoca el caos urbanístic.

Anònim ha dit...

Les diferències entre uns pobles i altres és que en uns s'han promogut macroprojectes urbanitzadors nous. A Bellreguard i a Gandia, de moment, sols s'ha executat el PGOU que ja estava aprovat en anys anteriors.

La por que em fa és que Mut i Orengo volen revisar el PGOU de Gandia. Ai mare! Quina poreta em fa eixa dreteta!.