dissabte, 30 de juny del 2007

Ja està fet, un govern amb la dreta a Gandia

Allò que tots sabiem i que ningú es creia s'ha consumat. Orengo ha prefrerit un pacte amb la dreta front a un acord de progrés i d'esquerres. Durant els proper dies sentirem de tot. La maquinària propagandística i mediàtica del PSOE es posarà en marxa per justificar allò injustificable. Tindran la cara dura de parlar de la "legislatura del consenso" o de la "derecha moderada", per intentar amagar allò que és la pura realitat. Han apostat per un pacte d'interessos personals front a un projecte comú de progrés i d'esquerra. Allà ells.

Ara és el moment de fer oposició. Una oposició rigurosa i constructiva. Una oposició que vigile punt per punt les actuacions diàries d'un govern antinatura.

Una cosa que tinc clara és que en política no val tot. La ideologia i sobretot la moral, estan per damunt de la resta, això deuria reflexionar-ho algú. Almenys molts votants i militants del PSOE ho han fet. Fins hui, més d'una dotzena de persones, algunes d'elles ex-regidors socialistes, m'han expressat el seu desencís. Espere que siguen ells qui tinguen capacitat per fer reflexionar uns dirigents que els han enganyat prenent decissions en "petit comité".

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Que ningú es confundisca.Orengo es Alcalde pel recolçament dels 12 regidors socialistes. No per fer un pacte amb “les dretes” (això era Facund Puig, a Bellreguard).

Por que dices nada del Real ni de Palma.
Que pasa que con Sapena nos se puede gobernar, porque en la anterior legislativa tenia la mayoria absoluta, hacia pleno ordinario cada mes y extrordinario cuando era necesarios, hacia comisiones de gobierno porque con mayoria absoluta el PP y el Bloc tenian tenientes de alcaldia(ahora se los reparten PP y Bloc) que diferencia y luego quereis dar lecciones.

Anònim ha dit...

L’únic pacte antinatura que s’estava gestant era el promogut pel PP, intentant atraure al Bloc i a la Plataforma, això sí el Bloc deixan-se voler, mantenint la moral i la ideologia, però sense dir ni mu si els vots feien a Moya Alcalde. Això es moral?, es ideologia?.

Per què el Bloc no ha volgut sentar-se amb PSOE i Plataforma per conformar govern i si que s’ha sentat sols en Plataforma per demanar-los que no entraren ara, que dintre d’uns meses entrarien junts i així tindrien mes força per negociar i traure més profit després de fer patir uns mesos al grup majoritari.

No heu entés encara el resultat de les urnes.

Anònim ha dit...

Al menys no s'ha pactat amb la xuleria de Moya i amb la bogeria i poca vergonya de Felip Pastor

Anònim ha dit...

Xè tu, està bé que sigau socialistes i que estigau contents de pactar amb Mut. Però no vullgau justificar-ho tirant les culpes als altres. El pacte entre Orengo i Mut és una bogeria. Era antinatura fa dos mesos quan es tiraven les cadires al cap un a l'altra. Ara potser siga "supernatura", en vista del seu bon rotllo.

Anònim ha dit...

Moya és un xulo, d'acord, però és un currant total. Ha portat ell tot l'ajuntament durant quatre anys mentre més d'un regidor del govern es tocava la bacora. No puc entendre com el Psoe no ha tornat a pactar amb ell. Si li ha fet tota la faena.
Ara vorem el 14, inútils, que és el que fan. No la "o" en un canut.

Anònim ha dit...

No diré jo que Moya no siga treballador, però aquesta legislatura que ara acaba ha treballat com els demés. Qui ha portat la financiació de tots els projectes, fires, premis literaris,teatre serrano? Qi se'n ha fet carrec de la seguretat?, de l'urbanisme? de l'ocupació, de la contractació dels projectes? del personal? de les negociacions amb el Port? etc. Han treballat TOTS de valent. També apunteu en el seu deure la dolenta l'execució d'alguna que altra obra.
Salut

Anònim ha dit...

No creo que en política todo esté justificado. Hay cosas que no se pueden hacer, y darle todo el poder a Mut no me parece lo más razonable. ¿Cuantos millones gestionará su departamento? Dicen por ahí que más de la mitad del presupuesto.

Anònim ha dit...

Mireu si és treballador que encara no ha buïdat el despatx (Moya dic). O és que pensa pactar aviat?

Xavi ha dit...

El pacte d'Orengo amb Mut és el triumf de la dreta a Gandia. La pròxima legislatura, majoria absoluta del PP. I la culpa serà del Bloc !!! Socialistes de Gandia, oblideu-se del Bloc i treballeu per Gandia. Deixeu de vendre fum i curreu d'una vegada.

Anònim ha dit...

Ara sí que van a currar, sí. Ja no tenen a ningú que els faça la faena. Perque no veig a Mut portant tot el mantecao que ha volgut agarrar per avariciós.

Anònim ha dit...

Ara sí que van a currar, sí. Ja no tenen a ningú que els faça la faena. Perque no veig a Mut portant tot el mantecao que ha volgut agarrar per avariciós.