dilluns, 18 de juny del 2007

Ara és l'hora de la veritat

Bé, ja està clar. Malgrat les especulacions, les mentides i els rumors que alguns han abocat interessadament els darrers dies, Orengo és l'alcalde de Gandia. Molt i molt brut s'ha dit de possibles pactes i repactes entre el BLOC i la dreta de la ciutat. Però, al BLOC de Gandia tenim una cosa molt clara: no governarem amb el PP mai. I quan dic el PP també vull incloure a aquells que ara van de "centre-plataformisme", però que són la mateixa dreta de sempre.

Aquells que durant quatre anys s'han dedicat a mostrar la cara més rància del conservadurisme no poden anar ara de moderats i centristes. Tots sabem d'on venen i cap a on van.

Ara bé, qui realment deu mostrar ara les seus cartes és Orengo. El PSOE de Gandia té ara l'oportunitat de demostrar a la ciutadania si realment aposta pels polítiques progressistes o si vol donar cabuda a la dreta en el seu govern. Si opta per la primera opció el BLOC podrà plantejar-se ajudar en la gestió de la ciutat. Si vol que Mut governe amb ell ens tindrà fent una oposició constructiva però enèrgica.

3 comentaris:

Xavi ha dit...

Enhorabona pel blog.

Anònim ha dit...

No em sembla bé tancar la porta al PP perquè és sinònim de tindre-la oberta sempre als del PSOE.

Xavi ha dit...

El Bloc en Gandia de moment tindrà la porta tancada al PP, però no sempre oberta al PSOE. El passat està ahí, només hi ha que tindre un poc de memòria. A més a més, en Gandia, una gran ciutat, el perfil ideològic dels partits està més marcat que el que podria estar a un poble, i siguent així, no es pot considerar pactar actualment amb el PP, un partit tancat excloent amb tot allò que no entra dins dels seus paràmetres, amb un discurs d'atac constant a tot allò que es diga nacionalista i més encara si és d'esquerres. El PP tindria que camviar molt per poder sentar-mos en la mateixa taula, i això no passarà mentres tinguen una majoria absoluta al parlament valencià.